Roligt

Har suttit hela kvällen nu och kollat på youtubeklipp på roliga saker. haha fick iallafall ett gott skratt . :) men nu tror jag nog att jag ska gå och sova. hörs imorgon :) hejssvejs !


1 avklarad 2 kvar

nu har jag haft religion skit tråkit, och nu ska jag spela ett spel me ellen !


VÅR FEELIS

ojj ojoj!!! nu börjar det värkligen kännas som att våren är påväg, de har låvat 9+ i skuggan tills imorgon och det känns vaarmt i luften nu också! :) perfekt, bort med snön :))


Sista dagen innan påsklov

äntligen! den här dagen har jag väntat på, nu måste jag bara klara av 3 till lektioner innan påsklov, ska jag väll klara hoppas jag, nyss kom jag hem från fitness har varit på morgonträningar, gick väll sådär, märks nog att jag inte är helt återställd ännu, mat har jag med mej idag också så jag kan äta innan träningarna klockan halv 5. åt redan en smörgås, så 2 har jag kvar. "malaxlippo" bästa som finns. nu har jag håltimme i ungefär 1 timme och 45 minuter så får försöka hitta på något intressant så länge, och min kära pappa föredrog att jag ska läsa finska, haha kommer inte på frågan heller!

men nu ska jag kolla in facebook och söka upp något spel eller någonting jag kan fördröja tiden med. ha det gött !


Nu och sova

Nu blir det nog att krypa till kojs, börjar 8 imorgon med morgonträning, tjohoo ! :) om jag kan träna är fortfarande lite sjuk. men får ta det lugnt :)


Nu har hon fått vad hon ville då

nu har jag pluggat in lite finska ord och grammatik som hon ville, nöjd? inte vet jag om jag blev smartare elr så men nu är det gjort. har kollat ett ncis avsnitt ikväll redan, sååå himla bra. om 20 minuter kommer ett till och sen kommer det ncis los angeles, inte lika bra men det funkar.

så nuu ska jag stoppa i mej lite ätbart och söka mej så småningom mot teven, häärligt. låter säkert som jag är helt besatt av ncis, men så kan man väll säga :) haha

 


Jag orkar int ..

Ja orkar inte sitta först 100 timamr i skolan och sen när jag kommer hem och tänker äntligen är skolan slut för dagen så hör jag en röst som ropar, nu ska du läsa lite finska så du inte blir underkänd i provet. GAAAAH !! blir så arg! jag orkar inte läsa och läsa och läsa .. GRR !!!

och så är jag med i en fototävling med denhär bilden men minns inte vem som hade den tävlingen, har försökt att söka bloggen men hittar inte. :O joo den hette http://www.jemg.blogg.se :) rösta på min bild sen :) taack !

 

Angel är så söt :) gillar faktist denhär bilden då hennes ögon skimrar så :)

 


sitter å mumsar på glass

Gott me glass och vår feelis, har börjat märka nu att våren håller på att komma, skönt. tror jag ska ta en kalalre jacka imorgon så jag får ännu mera vår känslor. Just nu är inte skolan den kulaste platsen på jorden, vilket den heller aldrig varit heller, fick i uppgift då jag är borta att skriva en bokresension på en bok vi har "läst", ja vissa iallafall jag har inte änns börjat. lycka till!

och så på tisdag nästa vecka så ska vi börja skriva en essä på 4-5 sidor, skit kul. blir alrig klar med den då så får ta med den till lappland. så försökte jag att tjata med mej datorn + nätet till den lilla stugan uppe i ylläs men fick som svar "då skulle du allt vara i himmelriket" av mamma. så får se hur det går med det. ikväll blir det chillkväll framför datorn och tv:n ska kolla lite vampires diaries elr hur man skriver det och så blir det ncis night! sånt gillas :)


Konstigt

Är det bara på skolans datorer som min blogg ser konstig ut med en stor lång svart box vid sidan i mörkgrått elr finns den där på alla datorer :O ? störande. jag har inte ändrat något i stilmallen elr kodmallarna så den har tydligen dykt upp bara av sig själv :S

Godnatt!

Nu blir det en varm dusch och sen ska jag kolla saltön och sen blir det att krypa till kojs, så gonatt sov gott! :)


långa minuter

Ojj vad tiden går långsamt nu, fick nyss klart mitt modersmål uppsats, tack mamma! så fick jag också reda på att vi blir mindre personer på lapplandsresan, fammo och famma komemr inte med för att fammo har för högt blodtryck, och bara snubblar omkring, stackarn!

ikväll har jag testat flätat mitt hår från en sida till den andra rakt över, gick väll sådär, lite krånglit. nu blir det att kolla ett avsnitt av Ncis, beroende av den serien. REKOMMENTERAS STORT!

Ha en trevlig kväll kanske kommer ett senare inlägg efter några timmar.

 

bara att jag kollar säsong 7 tror jag eller säsong 6

 


Onödiga bilder, en tråkig dag

Jaa-a modersmål uppsatsen ska jag ha skrivit här hemma tills imorgon, är ju inte världens bästa på att skriva såna där saker, så får försöka lite extra nu om det ska ge någon skillnad. 2 dagar tills påsklov, hopaps jag står ut så länge haha. Har nyss fotat lite men blev inte alls nöjd me bilderna men lägger nu upp en iallafall.




Måndag morgon

Om det är någon dag i veckan jag hatar så är det måndagar, som idag. Sitter nu i skolan och har religion, och vi fick såklart en uppsats vi ska ha skrivit klart innan onsdag, och vet inte hur jag ska få någon början på det hela.
idag blir det ingen träning heller eftersom jag fortfarande inte är helt frisk. så blir att sitta hemma och ta det lugnt, tyvärr.

fick också reda på igår att vi ska skriva ett modersmål uppsats sista passet idag, men är itne förberedd och har heller inte fått något material som dom andra så jag vägrar skriva det idag. Hejssvejs!



Chill kväll

En sönda kväll är nog den bästa kvällen som finns, får bara ta det lugnt och inte behöver man behöver inte heller tänka på nått, se en film elr 2 och höra på musik, men måndagen kommer ju efter söndag och det är ett stort minus.
men sånt måst man ju ibland.

ikväll har jag också försökt se hur jag skulle se ut om jag hade luggen åt andra hållet, haha såg inte såå tokit ut. kanske ska börja ha så, den så iallafall mycket tjockare ut och det är bra eftersom mitt hår är världens tunnaste :) hihi ..



Kalaset överstökat

nu har vi kommit hem från kalaset, jag hade också med kameran men hunden sprang som en galning så fick inga bra bilder på henne, så en bild kommer men inte i bästa kvalite. men jag fotade också lite onödiga bilder från sandras rum, hennes leksaker, haha

men det var faktist ganska intressant att fota eftersom jag tyckte att somliga av de bilderna blev ganska fina. så det kommer några sådana här under också. lånade också 2 filmer av henne men minns inte vad de hette, men ska iallafall kolla på dem om en stund.

sen ikväll så blir det att kolla blåsningen, det är ett kul program, men ibland så visar de int så intressanta saker de lurat kändisarna med men oftast så är de ganska roliga.

har också lagt till lite länkar, bl.a till mia strand, hon ska väll börja blogga snart hoppas jag då jag fixat hennes blogg, och så till falsk sanning en väldigt intressant blogg på finest.se som jag brukar följa och så en otroligt bra foto blogg för de som är intresserade av foto, design och konst, rekommenderas stort, så kolla in de :)







så kommentera gärna om ni har lust, hejssvejs :)


Gårdagen

igår så begav sej mia jag å henrika å kiire ti stan i kiires bil :) tur då man int behöver gå jämt. Ja men iallafall i stan var de nu inte så mycket folk men mer än vanligt de vill säga ungefär 10 personer, hah

men det fanns nog ganska många som satt i bilar, men det regnade så det är kanske en orsak varför det inte var så många i stan, men sen for vi mot myysinge, och satt där en stund elr ungefär en timme elr så. köpte halspastiller eftersom jag hostar som en gris. lät som en kråka gjorde jag igår också. men sen for vi körande tillbaka till stan, var nu samma gamla folk där ännu. så ungefär en 12 så for jag nog hem för att jag hade hostat så mycket så jag fick huvudvärk och började må dåligt. hatar att vara sjuk.

idag så blir det min mosters kalas. kanske plockar med kameran i väskan om jag minns, och fotar lite hund bilder. hihi, nu har jag bara mändag-onsdag i skolan så är det påsklov. äntligen, behöver verkligen göra annat än sitta bakom en pulpet och höra på vad lärarna har att säga.

så efter påsklov på tisdag är jag i skola och på onsdag beger jag mej iväg norrut, till ylläs. Den årliga resan. skulle vara mycket roligare om man skulle få ta me någon kompis så man inte har så tråkit, men så blev det inte den här gången.

undrar varför texten i förra inlägget blev så liten, hoppas dethär inlägget blir bättre.

och sen sverigeee !!! byebye finland ;)

 

 

 


Sitter vi mias nu

nu sitter ja vid mias och hon spelar gitarr, de låter bra. Jag vill också kuna spela gitarr. men allt kan man inte. jag fixa mias blogg lite nu men tror no att de finns lite mer att göra ännu. jamen, ja får nå fel på mitt hostas jag vill bli helt frisk nu.

snart påsklov 1-4 tror jag, elr sista mars till 4 april. så ska jag 7-10 till lappland och sen 11-14 april till sverige, me skolan vi ska va me på lektioner på en cirkus skola, kommer nog bli kul

saknar sommaren sko vila att den sko koma nuu, så man får sima vid fäboda och gå i mindre kläder än nu.




Beger mej av mot mias

Nu om en liten stund så ska jag bege mej mot mias, vi ska väll en vända via stan och se om det ekar som vanligt i jeppis elr om det faktist finns några få personer där, men alla sitter väll i en varm bil medan vi går på sidan av vägen och fryser, men det är faktist + grader nu så det kanske är lite varmare än vad det brukar vara :)

jag längtar nog tills jag får bild så får man kolla på alla andra yngre personer som går omkring och också tänker så som jag gör du :) men det är mera än ett å tills det om jag ska vara lite mera exakt så är det ungefär 365+ ungefär 14 dagar så det blir cirka 379 dagar tills jag får bil om jag nu klarar av uppkörningen över huvudtaget :D men nu ropar pappa at jag ska göra mej klar så hejssvejs :)


Nu har jag ..

nu har jag också skaffat en blogg, som alla andra, har nog haft fler bloggar men har aldrig varit nöjd med dem.
Denhär bloggen behöver jag nog lägga lite mera tid på så att den blir ännu bättre, skulle vilja få spalten med allt som finns på bloggen längst ut i kanten och i en annan storlek och färg men det får jag fixa senare så jag inte tappar lusten.

men i denhär bloggen så ska jag skriva om mitt liv och så kommer det att läggas upp ganska mycket bilder som jag har fotat.

jag har skrivit lite om vad jag tkr om och sånt och att jag har en kamera en canon 1000D, och till den har jag ett vanligt objektiv och ett tamron zoom. jag tycker också om att redigera bilder och att designa olika sårts saker i bl.a photoshop :) som till exempel headers, så det kommer nog dyka opp många olika under tiden jag kommer blogga. Ska försöka blogga lite längre än vad jag brukar den här gången, så inte det bara varar i några månader :)

står också att jag är 17 år men fyller det först 23 april, inte så länge tills så därför skrev jag 17 fast jag ännu är 16 så att jag inte skulle behöva ändra det då :) för er som kanske börjar undra om ni missat min födelsedag, haha

på fritiden som det nämns redan vi sidan av headern så tränar jag redskapsgymnastik 3 gånger i veckan, och tävlar så ofta som det går :) tävlar i klass D, säger kanske inte er så mycket men om jag säger att första klassen är B och jag har kommit till D så kanske ni fattar lite, hihi

och jag tränar i FIF, världens bästa förening, enligt mig. inte så strängt heller som vissa har :) där kan man ha roligt också ;)

ja nu har jag skrivit ganska mycket, så jag tror det får räcka som en början på det hela. ska fixa en blogg till mia nu så, så har mycket kul att se framemot :)