SJUK :/

39.2 graders feber sitter extra bra såhär dags till vintern då man fryser ännu mera, men jag får åtminstone vara hemma några dagar men kmr troligtvis att missa en del också men det får jag ta igen. tror faktsit att det blir en bloggpaus till jag kommer på vad jag ska göra med bloggen. såå hej sålänge :)

Sista provdagen

Ska snart skriva sista provet för denhär perioden, kemi !! men det är inte såå svårt så det ska väll nog gå bra hoppas jag :) idag så har vi cirkusträningar klockan 3 till 4 och sen halv 5 har jag vanliga träningar till halv 7 så det blir mycket träningar idag :)

Och det har kommit jäätte mycket snö och det är sviinkallt, och min kamera är lite innaktiv för tillfället men ska försöka hitta något kul att fota men vad? inspirationen ligger på 0 för tillfället.

på torsdag kommer mina kära kusiner från sverige hit så ska vi fira faffa på hand födelsedag :) ska bli kul, blir väll stadshotellet antagligen :)

är också i behov av ya kläder som vanligt men får nog ta och spara lite pengar :)) julen kommer ju snart så då måste man ju ha lite pengar att köpa presenter för :)

Tävlingar

Idag har jag varit på tävlingar och man kan väl säga att det inte gick så bra! men jag tar inte det så hårt :)

Ja ja vet inte vad jag ska göra med dethär bloggandet, lite slappt igen! mycket med skolan och sånt är väl sånt alla brukar skylla på och det gör jag också, men jag kommer skriva då jag hinner och har något vettigt eller mindre vettigt att komma med :)

9:e årig flicka i moskva!



Har varit väääldigt trög med bloggen på sista tiden men har inte riktit orkat så jag skriver när jag har tid och ork :)