Sjuuk!

Är fortfarande lite lat med uppdateringen men just nu är jag sjuk iallafall .. och kollade nyss en trailer på vampire diaries season 2 som kommer tydligen 9 september till usa så kanske senare hit .. :D längtaaaaar !!! :D


Tar sin tid

Skulle ju lägga in mera bilder på jessica och madde för flera dagar sen men har varken hunnit eller orkat nu då skolan har börjat, har försökt satsa lite mera än förra året nu så kanske det går bättre :) och så har jag prov på fredag som jag måste läsa till :) men när jag har tid så kommer mera uppdatering om det mesta som jag skulle ha skrivit om om tiden och orken räckt till :) så håll ut!

Madde och jessi

Var med dom här i helgen och fotade lite :) mera bilderkommer senare då domär redigerade klart :P


Ny tröja från lindex!


stickat

och dragskedja på armarna där nere

Och läderlappar på axlar och armbågar, man kan väl säga att jag är nöjd med mitt köp :)

Första dagen avklarad!

Då var första skoldagen avklarad och den gick väl snabbt kan man väl säga, slutade klockan 12. Efter det for jag hem och laddade telefonen som hade dött under dagen och när den var frick så bar det av mot sjukhuset för att hälsa på mia som tydligen inte fick åka hem ännu. Var där i kanske 1 timme och 45 minuter och pratade och gick omkring överallt nästan.

Sen for jag och köpte strumpbyxor och tajts och en ny väska som jag pimppade med lite nitar då jag kom hem, inte kanske finaste väskan men den fungerar iallafall. Nu har jag sträckt ryggen tror jag också för så fort jag stiger upp eller rör mig minst en centimeter så sticker det till ganska ordentligt vid ena sidan, Ajj ! men nog överlever jag.

Har snart läst ut första twilight boken, äntligen! Och PS. jag hatar det nya positions schemat i skolan [de som går där vet] imorgon speciellt jag börjar kvart över 8 och har lektioner till klockan 11, sen så har jag håltimme till 25 före 3 ... Mycket trevligt! Men nog ska det väl gå bra, hinner väl samla på mig nya krafter tills sista lektionen då :)

Slutt

Då håller sista sommarlovsdagen på att ta slut och det är väl dags att börja söka sig och sova om man ska orka upp till första skoldagen imorgon då, klockan 10 som tur. Sommarlovet tog för snabbt helt enkelt, det finns så mycket man skulle vilja hinna med ännu.

Tillbringade de sista minuterna av sommarlovet av att spela lite piano, roligt! Och så glömde jag telefonen vid fitness så Ida får ta med den åt mig imorgon, dankke!

Fick också reda på att mia ligger på sjukhus med drop för att hon inte kunde andas, så hon kommer väl sova där inatt, hoppas hon får åka hem imorgon, om inte så blir jag tvungen att springa dit och hälsa på henne. Men vi ska hoppas att hon får åka hem :)

Men nu blir det att gå och lägga sig och försöka sova lite före imorgon :) Godnatt!!


Bilder




Josse




11 år :OOO !!




Mera seriösa mia ;)





Rosa Hår




Håret är förståss gjort i photoshop :D [färgen]


Shoppingdag i lilla Jakobstad


Jajja!

Imorgon ska jag kanske och göra min mattserie till fitness :) hoppas det blir bra. får heller inte med någon till vasa alla ska någon annanstans eller har redan varit, hmm.

men nu ska jag iallafall ställa mig mot mias och så ska vi se en film och ska försöka få med dem iallafall. och em sak till jag kanske fick en bil idag en ford men är inte säker om jag vill ha den, nu låter jag kanske lite bortskämd men den har ingen luftkondisionering och så är den ganska gammal men jag måste tänka på saken. :)

Ojdå!

Kollade nyss in i klädskåpet och insåg att det för det första borde städas och för det andra köpas mera, rensade det för kanske en månad sedan och nu finns det knappt något jag gillar, Det är förståss så som det brukar kännas men här i stan hittar jag aldrig kläder så borde nog bege mej kanske till vasa. Men vem ska jag släpa med mig dit då :) iallafall, uppdateringen senaste tiden har varit Usel! riktit Usel ! men ska försöka uppdatera liite mera.

Har faktist börjat läsa en bok, första twilight boken och den är faktist intressant, om jag ska vara ärlig så har jag aldrig läst färdig en hel bok i hela mitt liv, och jag skojjar inte så det kanske vore dags att slutföra en :)


Hästöskatan







Var i år igen och hörde på då pappa spelade i sitt gamla bänd, det lät nog riktit hyffsat. Jag fick tillochmed släpat med mia eller det var ganska lätt, första bilden är iallafall från då vi kom dit en 9 på kvällen och den sista är ungefär klockan 11 på kvällen :)


Musik till serien

Har hittat en musik jag kan ha nu till min nya serie som vi ska göra nåndag, kommer bli skoj. Kommentera gärna vad ni tkr :)


Är trött och lat! ;)

Har varit ganska eller väldigt lat de senaste dagarna så har inte orkat skriva något, köpte en telefon här om dagen också, bild finns nedan.

kom ett brev hem med posten idag att reflexskärmen har kommit (det var på tiden) så ska väl och hämta den efter träningarna ikväll :)