9 dagar kvar - friluftsdan

nu är det bara 9 dagar kvar minus friluftsdan som man inte orkar gå på :D så kanske man har nån annan dag sedit också orkar inte kolla ;) ^^ men det är inte mycket kvar iallafall, hungrig är jag nu och jag vill ha mat! hoppas det är nåt gott idag :) snart psykologi och sen historia och engelska och så bär det av mot stan så ska jag köpa den där klänningen. får se om jag får låna pappas dator för att blogga sen .. för vår fungerar ju inte så -.-"


2 veckor kvar

jepp 2 veckor tills det är sommarlov, hoppas det går snabbt :) en timme kvar så slutar jag då är det mindre än det kvar, ehmm. ..  träningar halv 5, ska inviga nya tränings dräkten! hoppas det går bra! har haft historia föredrag idag och det känns som om jag pratade riktit högt och att jag glömde bort mycket som var viktitgt medan alla andra säger att det inte var så .. ja men man brukar ju inte minnas heller .. :)

får inte köpa den där klänningen ja pratade om -.-" för att enlit mamma så har jag en prick lika, fast jag inte har.. men de brukar ju säga så men nog ska jag köpa den iallafall ;D moahaha !

VOIVOI!

nu kommer det ta ännu längre innan ja får fixat bloggen, bara för att datorn har nått fel för omväxlingsskull, tjoho!

gårdagen var kul, började med att vi hade uppvisning vid after eight me cirkus gruppen. gick ju inte så bra eftersom scenen var hal oc hnär vi skulle göra halvvolt fram föll jag -.-" pinsamt ! ja efter det for jag och äta med mamma till asian garden, länge sen sit och gott var det och mätt blev man. efter så blev det lite shopping, mamma hade lovat köpa ett par jeansshorts till mej vilket ledde till att det blev lite mera än så. hittade världens sötaste klänning också som jag tror jag ska köpa till våravslutningen. och så köpte jag en vit tröja och en rosa tröja och så lite underkläder och sockor. så nu har jag lite mera kläder att ha på mej. tack mamma! senare på kvällen for jag med henrika till mäcken halv 8 tiden och åt nått gott, sen for vi och gå på stan och prata med lite folk och sen visade kiire sin nya bil ( sälj int den !!!! ) så såg jag världens sötaste svarta katt, var bara tvungen att ta upp den i famnen och den var så sööt ! vill ha den ;)

efter det så körde vi sunt lite och pratade och efter det så kom johanna så for vi och sitta på med henne, så hon fick visa om hon kan köra eller inte ;) det gick nog helt bra några få kärringstopp bara :) haha!

så for vi en stund till myyso och sen tillbaka till stan och körde där tills klockan var kvart före 2 ungefär, sen så begav jag mej hemmåt. så när jag kom hem så var jag tvungen att få till baksidan av huset och stänga växthus dörren, och har nog aldrig varit så rädd, hörde en uggla i skogen och hela vår gård är ju typ omringad av skog, men när man var inne sen så blev det mycket bättre. så for man coh sova och vaknade halv 1 idag av att mamma ringde från villan och frågade om jag hade stigit upp :D hehe !

så for jag ut och hämtade in kaninen så den fick springa i huset och när de kom hem halv 3 från villan så hade jag glömt att föra ut kaninen så den hade lagt en liten skit på mattan ;D haha!

just har jag gjort klart historia föredraget och hoppas att jag får ut det imorgon för att jag ska ha presentationen då. :) idag tror jag det blir en chill dag :) här nedan lägger jag lite bilder på de nya kläderna :D








FREDAG!

Äntligen fredag har väntat på denhär dagen hela veckan nu, har inte hunnit laga om bloggen ännu det lär ta ett tag. men snart så hopas jag få fixat den :P ^^ snart har jag engelska och sen så blir det mat och picknick i parken med godis och annat gott :P nam nam !!

Varm lång dag ..

idag är det varmt och soligt, det är så varmt att man inte änns kan ha tajts nästan, iallafall inte svarta :) igår fixade papsen mopon så nu kan man starta den med nyckeln, behöver inte sparka igång den för tillfället :) funderar på att ändra hela stilmallen idag eller imorgon eller när jag hinner, byta precis allt, för kommentarsidan kommer jag nog annars aldrig få fixad. men nu blir det läxor och sen provläsning. så ha det gött!


Sjuk, åska, trött!

bra kombination, var hemma idag för att jag är så förskyld så det bara rinner ur ögonen, och nu måste jag läsa till religions prov så jag får godkänt iallafall.. här nedan en bild jag redigerade lite.


Nu har jag ..

Nu har jag lagt in bilderna som jag fotat förra veckan och mera så lägger in lite bilder från förra veckan :D

ANGEL!









PIZZAA !



baka cupcakes



myki att göra såläng ti va i ugnen :D



KLAR !





en liten poposvans som tittar ut ;D uuh <3






normal pappa??? fråga om ja fick fota en normal bild av han, nu vet ja var ja har fått mina grimaser ifrån ;D



söt kanin





dagens träning, då man är förskyld får man vara paparazzi ;D















hanna för spagathopp på bom



fota 220 gymnatikbilder ida ;D får räck för tillfället :D


Håller på att bli sjuk .. i sommar värmen

lite dålig uppdatering här igen men det har blivitså varmt ute, har bränt mej idag till och med så får se om det ramlar av eller blir lite brunt, ändå som är lite trist är att jag håller på att bli sjuk har jag på känn, eller så har jag solsting, huvudvärk och sjuk hals. inte bra!

kollar ett avsnitt vampire diaries nu och hoppas på att halsen blir bättre, har också plockat bort 3 fästingar på angel och känns som det kliar över hela mej. har inte lagt in några bilder på datan heller eftersom mina minnestickor är fulla och lägger inte in på datorn så de försvinner som det gjort en gång. men nu ska jag kolla vidare.


Jasså?

Ja nu har man fått höra att det finns en bjön i larsmo också? finns det eller finns det inte? det ryktades ju ett tag om en björn i fäboda men vilket visade sej vara en ko? :) ja men det är ju bara att vänta och sen :D haha


Lat?

helgen har bara rusat iväg och det känns som om jag borde ha gjort mera än vad jag redan gjort. men det är skönt att inte göra så mycket heller. igår så var det föreldrafritt här så mia å henrika och kiire komförbi och vi såg på film och pratade om massa konstiga saker som spöken t.ex gissa om det var svårt att somna? ett tomt hus som gör konstiga ljud och man liggen ensam och försöker få en blund och när man öppnar ögonen tror man att det står någon framföre en. inte så roligt, men somnade nog till sist :)

idag så har jag nog filmmaraton med mej själv kan man säga :) steg upp halv 12 och väntade på att mamma och pappa skulle komma hem från villan med lite mat, när dom väl hade gjort det och jag hade ätit mej mätt, så var det dags för morsdagskaffe, åt mamma! och direkt efter det så började jag kolla på en film som jag tror hette sleepover, har sett den förut men var tvungen att se den igen :) nu så kollar jag en film som heter the back up plan och den är faktist jätte bra :D lite konstig men helt okej, efter det blir det dear john och ännu om jag hinner the last song :D så det är bara att börja. hejssvejs! :)


Skolan

sitter och har psykologi, eller har en 3 minuters bensträckarpaus :) men nu börjar vi så får ta det snabbt, idag så har jag ganska chill dag fast jag slutar halv 3 så det är bra, måste läsa till matte och modde prov som jag har imorgon :) men före det ska jag och träna lite med becka :D är skylldig henne ett kinderägg också så måste springa in via halpa halli och köpa det innan jag far mot fitness :)


CUPCAKE RECEPT!




Snart

snart så kommer mina kamerasaker har jag på känn och snart lägger jag opp cupcakes receptet, för domvar faktist goda, och snart så är det provomtagning och om en stund ska jag börja läsa lite läxor men inte ännu men snart .. :))


Energi

Skulle kunna spring 3 varv kring huset för att få av mej all energi, har på snabb musik som gör att man fårännu mer energi, försöker skriva så snabbt jag bara kan för att trötta ut mej, men lyckas bara skriva fel. i morgon tror jag jag lägger opp ett cupcakes recept :D måste äta dem först och se om de är goda så jag vågar lägga opp receptet :D haha, ne nu ska jag ta och lugna ner mej :D:D

fick ihop 31,5 kurser tills 2:an så det betyder en chill 3:a, kommer ha cirka 7-10 kurser då ;) jihaa ;D


Inspirationsbrist

Ja har inte skrivit på ett tag nu och det beror nog till största del på att det inte finns nåt intressant att skriva om. men idag så blir det cupcake bakning för fulla muggar inför kalaset i morgon :) så kan ju fota de sen och lägga opp, tror de blir gröna och blå denhär gången och inte rosa :) och så hoppas jag att mina kära kamerasaker kommer hem till mej nångång, längtar för fullt, kul att testa nya saker. men nu har jag psykologi och har inte gjort läxan så kanske dags att börja göra den, hungrig är man också.


Äntligen

Klickae hem 28/2,8 nyss :) nu är det bara att vänta tills det kommer fram :) idag for tobbe till england för att arbeta i 2 månader så vem ska fixa datan om jag kraschar den :O ;)^^


Mycket i ett inlägg

Har inte uppdaterat på en stund nu, inte något intressant iallafall, ja men var i förrgår på musikhusetsavslutning och kollade på då de sjöng :) otroligt bra! har lite bilder som jag lägger opp här nedan :)

igår var jag vid mias och firade vappen med chips och lite annat :) roligt var det. Henrika var också där :) och sen kom kiire och anton dit också! kiire var lite borta fast han inte enkänner det ;) haha^^

idag blir det nog bara att ta det lugnt ska väll ha någon film kväll idag vid mias som vanligt :)
har nyss kopplat i en ny dator, eller inte jag men tobbe och pappa, så nu har jag en vanlit dator ingen laptop och det är inte bra! inte tangent bordet iallafall, är lite tungt att skriva efter en stund men man vänjer väll sej :) 

har spelat gitarr idag, haha fast jag inte kan men lite :) kunde spela en barnsång med 2 ackord ;) tjohoo!

ja men nu så orkar jag inte skriva mera hejdå, ha det gött! :)