Ny Header!

Nu har jag fixat en ny header, vet inte om jag är helt nöjd med den men den får sitta en stund iallafall :)


Framkalla bilder

Idag har jag en lååång skoldag från klockan 8 till 4 men en håltimme från 1 till halv 3 så då ska jag och färga håret där hon missat, hoppas det ger bättre resultat denna gång nu då:) efter skolan så ska jag och framkalla några bilder små och stora bilder :P


Water!



Choklaaad!!!

något jag behöver och har för tillfället :)) idag blir det träningar och chill. Imorgon börjar 2 perioden i skolan med kemi om jag inte minns helt fel. men nu ska jag iallafall kolla en film :)

Brunett :)

Är faktist helt nöjd ser en aning blek ut och det är lite ojämnt där bak men fick färg med så jag får fixa det om jag vill så mamma får färga lite ikväll tror jag :) men när det är blött så är det bokstavligen SVART ! men mörkbrunt när det är torrt men hon sa att det kommer tvättas ur ganska mycket så hoppas inte så mycket för vill ha kvar det :))


Vet inte varför den lila randen kom med men den får nu sitta kvar där :)

Snart!

Snart ska jag till frissan :O undrar hur jag kommer se ut? hoppas jag vågar gå ut igen, hah! nemen nog ska det väl vara lite ovant i början men sen vänjer man väl sig hoppas jag! :)

Fotade lite idag



Provläsning

Har inte vart mycket till uppdatering som vanligt på senaste, har läst på en del prov hela helgen så har inte hunnit vara på datan alls. tkr lite synd om kameran också har inte blivit använd så mycket på senaste, skäms! imorgon blir det biologi prov och jag kan bokstavligen nästan inget! men vi får köra lite bullshit! :P

idag började jag läsa lite på religions provet också, inte så mycket att läsa och inte så svårt heller mne det brukar skita sig då det väl gäller så det är bara att läsa ännu mera :P

håller på med en ny header men ska vänta tills jag färgat håret på tisda så jag får ta några nya bilder om jag vågar, haha! hoppas bara jag gillar det. idag kom fammo och faffa hit och hälsade på. Alltid så roligt att höra på då de pratar i mun på varandra. :)


gammal bild från förra hösten tror jag :)

Skönt

Har nyss varit me konst gruppen till tobaksmagasinet och kollat på en tråkig utställning, nu väntar jag bara på att sista lektionen ska börja så jag får gå hem snart. Slutar 20 före 11 som tur :) och imorgon är det skoldag från 1-2 :) skönt! idag blir det väl en film och provläsning, engelska och biologi och kanske religion .. usch! tycker inte alls om biologi. skit svårt!! försökte trycka i mig fotosyntesen igår men den sista hjärncellen dog ut! men sen ikväll blir det träningar också .. :)


Ny stilmall!

Har gjort en ny som jag kommer fixa på lite nu som då. En ny header måste jag fixa men photoshop p åwindows 7 stör mig otroligt mycket men får väl leva med det. :/ så jiepp, nu är det dags för provläsning!

Skor och halsduk



En stund i skogen




Mörkare?

Har funderat på att färga mitt hår en aning mörkare, vill ha lite variation har haft blont hår nu i hela mitt liv ungefär så kanske man ska testa på något nytt, men undrar om jag skulle passa? :O kanske inte såå jättemörkt till en början iallafall . . :)) men jaa .. får se när och hur.

Har nyss kollat grease för 1:a gången i mitt liv, haha :) kanske var på tiden :) men nu blir det nog att gå och lägga sej snart om man vill orka upp tills imorgon :)

Äntligen!

Äntligen har vampire diaries säsong 2 börjat har väntat så länge! när jag såg det så skulle jag ha kunnat skrika, hahaha! nemen har nyss kollat det och oj va braaa!! men nu ska det bli lite idol :) och sen kanske jag sätter på en film :) igen!


Har säkert visat denna bild förut för att den är tagen redan förra sommaren men den fick synas igen isåfall :)

Canon EF 85/1,8 USM

Ojj vad det prasslar i plånboken så jag ser det här :P mums! får jag sålt det andra objektivet är det nog dethär som klickas hem! en aning dyrare men billigt för att vara USM! 381 euro :)

Skolfoto!

Idag var det skolfoto då gick väl sisådär .. brukar tycka det men då man sist och slutligen får se bilderna är man alltid missnöjd :) men det är ju inte så farligt :) for också och inhandlade en liten svartstickad tubhalsduk :) och så var jag och tog passfoton till visumet jag måste ha för att slippa till ryssland, man kan ju säga att man såg ut som en liten klubbad fisk men det får jag leva med :)
*** *** *** ***


Oredigerade bilder tagna med det jag säljer :)




Som ni kanske ser så är kvaliten jätte bra enligt mig iallafall .. fick till och med en liten pyttefluga på första bilden till höger :)

Säljer objektiv!

Jag har bestämt mig för att jag ska sälja mitt nyaste objektiv [samyang mf 85/f1.4] Det är manuellt fokus och ansett för porträtt fotografering, men funger hur bra som helst för landskaps fotografering också :) Det är ganska tungt väger lite mera än ett halft kg tror jag .. :O men skärpan är ootroligt bra och det blir fina bilder med det. :)

Om ni är intresserade är det bara att mejla :) bör helst bo i finland :) mer information hittar ni -->  cyberphoto
--> sök på samyang och klicka fram dig på samyang mf 85/f1.4 för canon EOS :))

Lite gamla bilder jag inte visat :)






Flinga



Hjälp?

När jag ska börja fixa något i photoshop så är kvaliten på i princip allt jääätte dålig [bryshes, gradients ..] och "mode" är på rgb color .. och hittar inte felet? någon som vet?

Blommor




Splitterny dator!

jepp nu har vi skaffat en splitterny dator hit hem, snabb och bra .. nu väntar jag bara på att jag ska få hit skaffat photoshop cs5 :P  så jag kan redigera bilder som jag fotat idag. blev lite natur bilder .. :)

igår var jag med henrika och mia på bio och kollade vampires suck! :D så braa ! man måste bara se den, humor :) haha
idag ska jag väl nog bara ta det lugnt som vanligt så jag orkar släpa till skolan imorgon :) men börjar 12 så det är en fördel iallafall :)

vad ska man ha för rubrik?

Förskyld, trött, "nysfeel" så kan denna veckas dagar beskrivas. nu kan jag väl skriva lite saker som hänt som här dagarna. inte så mycket intressant men :) [kameran är full med bilder, men är för lat att lägga dem till datan, just ja jag har ingen data den är DÖD!! igen ..]

Fredag: skola, skola, skola, prov! psykologi tykte det gick bra! :)) sen träningar i en timme för det vara allt jag hann med för att jag skrev prov.

Lördag: blir väckt av mamma och pappa som bär in en 50 tums plasma tv :D wuhuu ! veneziansk också så det blev film med henrika hemma hos mitt och lite godsaker att tugga på. Inga raketer för min del :)

Söndag: sova sova ... blev sjuk eller förskyld så det blev en dag med film, inget mig emot!

Måndag:  började 12 så begav jag mig mot skolan men efter första lektionen for jag hem för att jag var sjuk. så inga träningar heller :/ anmälde mig till rysslandresan också så dit ska jag på höstlovet. :) nice! fick ut psykologi och också fick 5!! .. helt okej för min del fick iallfall godkänt och 6 i kursvitsordet.

Tisdag: kämpade igenom en faktist ganska kort skoldag, tog sin tid! och så hem och vila :) P.S datan dog! perfect!

Onsdag: Skola ännu igen, nyser vart 5 minut! skönt, ehmm ..  iallafall så hade jag håltimme eller jag har håltimme från 11:00 till 14:35 så jag begav mig till mäcken med demi och fanny och åt lite ohälsosam mat + en Mcflurry Tazza, namii! sen till stan och söka en höstjacka som jag till slut hittade i lindex, för cirka 40 euro [400 kronor] gjorde också ett lindexkort så nu har jag ett sådant också. nu ska jag bara läsa aftonbladet och kolla runt lite på nätet tills jag ska skila iväg till engelska lektionen :) Blir inga träningar idag heller .. :/