Johanna


känner mej som en ..

DATANÖRD! ja känns som jag sitter här dag ut och sag in :) hmm ska nog dra mej bort härifrån snart, idag har jag varit i skolan från halv 10 till halv 2 men bara haft 1 ½ lektion så tur de, chill! just har jag gjort klart konstläxan i photoshop, blev väl sisådär får duga ocksade inte sätta så mycket tid på det .. har också färgat håret skulle bli mörkbrund men blev nästan svart :) väldigt intressanta rade jag skriver, ehmm .. men de får duga kommer inte på något intressant :)
har inte redigerat någon bild på johanna ännu från fotograferingen förra helgen men kanske jag hinner ge ett smakprov än ikväll, blev itne många bilder för att de var så kallt så men får se :) hejsålänge! :)

Nya skor och ringar!

Nu har jag äntligen köpt ett par skor, plev itne de jag visade tidigare för när jag fick hem dem var dom för små, så jag kilade in till shoestop inne i stan och köpte ett par som var samma modell med kilklack åja ni vet, hmm  .. de blev ett par vagabond som var på 50 procent så de plev väl ca. 60 euro tror jag, så de var ett kaap enligt mig :)
2 ringar från shoeshop blev det också! myycket snygga enligt mig :)
har inte orkat redigera bilderna så de ser lite väl mörka och lite brunaktiga ut men de får duga :)





Jäklar!

Fick mina skor igår men de var för små så blir tvungen att skicka tbx dem, om de skulle varit ungefär en halv cm större så skulle de ha varit perfekt tror jag, shiit ! är så sur .. blir att skicka tbx dem nu då och söka vidare -.-"

BIO

Har varit nästan hela dan vid johannas idag och fotat lite bilder i kylan, kommer redigera dom imr tror jag :) så kanske ni får se några :) nu ska vi iallafall ställa oss och bege oss iväg till bio och se på "life as we knows it" :) så ha det så bra :)

KLADDKAKA ! :D

För att jag inte vet vad jag ska skriva så säger jag bara att jag har bakat kladdkaka och ska snart äta upp den! kanske inte hela men en bit :) iallafall i helg så blir det lite fotografering på lörda med johanna och kanske med josefin på söndag får se om tiden räcker till :)

Piercing?

Vet inte om man kan säga piercing eller vad mna ska räkna till det men ska iallafall antingen imorgon eller någon annan dag göra ett hål upptill i örat, har funderat på att göra det själv men är det riskablare än att göra det hos nån annan? :) Nu ska ja spela lite piano och skrika för fullt, äntligen ensam hemma :D

Yepp!

Ja hade ju sagt att jag skulle fota mååånga personer denna vecka men blev nog uppskutet för att många har varit sjuk eller haft annat så får se när det blir av :)

80 årskalas

Har varit på 80 års kalas idag i princip hela dagen så är ganska trött så tar nog och ser på en film elr nått liknande :) på månda eller tisdag blir det ett nytt hål i örat, kommer nog upp en bild :)

JAG ha blivit SMART !

Äntligen :) de va på tiden, hahah :) nej men jaag fick godkänt i finska provet och 6 i matte provet, går inte att förklara hur nöjd jag är! trodde aldrig jag skulle få så bra i matte eftersom då jag skrev de så kunde jag inte EN uppgift heller :D^^ Ja å de va allt jag hade att komma med just nu såå hej :))

Yes!

Har äntligen hittat älsklingsskorna :) har sökt överallt efter sådana här, ska betala dem imorgon så borde dom vara här om ungefär 1 månad. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge :D


Jobbig jobbintervju ..

Var in till halpa halli idag och sökte sommararbete, och var tvungen att berätta om mig själv och om min drömmar? på finska åt en gubbe. Att berätta om mig själv gick väl helt hyffsat men om mina drömmar? då blev det lite klurigt.. får nog knappast detta somamrarbete för han tyckte själv att jag inte var så bra på finska som man borde vara för att få jobb där. Men har funderat på att söka till nån fotoaffär eller kläaffär och kolla rund lite där :) eller kanske ett kafe :)
Blev ingen fotografering med demi ännu för det blev så mycket provläsning men blir att kolla lite då det passar :)


hittade en SÖT liten bild <3

Äntligen!

har äntligen fått igång fotandet igen :) idag så har jag fotat lite mer självporträtt :) men imorgon så ska jag fota demi har aldrig fotat henne förut så det ska bli roligt :) och nästa vecka ska ja fota ellen och kanske elisabeth och josefin som ni sett här förut :) och så mia när man hinner och nästa helg madeleine :D roligt roligt, mycket att se framemot :)

Hmm..

Idag har det varit en låång dag. skrivit ett matteprov som gick skäpp rätt åt ******* :) och haft ryska provförberedelse och träningar. har också kollat runt lite på nätet på kameror och saker, hade funderat på att köpa ett till objektiv. men kom på att jag sparar mej med det och sparar till en ny kamera ist :) som jag tkr låter som en bra ide :D så det är bara att ta fram spargrisen nu då och börja spara :) blir nog inget köp förrän i sommar men :)

En till bild från idag :)


Vinter

Tog äntligen tag i den dammiga kameran och frös en stund utomhus, fick nog några bilder jag blev nöjd med innan jag frös till is :)

Stor funderare

Nu har jag gjort om lite här i bloggen för tillfället men det kommer komma en ny header men måste fota lite nya vinterbilder, har varit lite bloggtrött på sista tiden då jag inte haft photoshop men nu har jag tagit tag i saken och laddat ner det :)
kommer säkert att vara lite slö uppdatering här men det är väl som vanligt isåfall, haha! nåja nu ska jag nog gå och sova så jag orkar upp imorgon, ledigt men har mycket att göra :)