Mitt stoora projekt

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ellen och ellis

Var och kollade här om dagen på då ellen och elisabeth sjöng vi ett ställe som heter after eight inne i stan :) hittade en bild som var mindre suddig, så den får duga :) men bra var de (Y) :D en tiepoängare ! :))

Har ett "stort" projekt pågång!

bilderna på loppiskläderna har flugit lite åt sidan så är inte 100% säker på att de kmr upp här :) men just nu har jag ett stort projekt på gång och kan väl ge några ledtrådar -->

1. Tyg
2. sommar
3. maskin

så de är väl ändå inte så svårt att gissa men iallafall så har jag hålt på och fixat lite i ungefär 3 timmar ikväll och fortsätter imr när ögonen öppnas, så får väl se om det kommer upp bild på mitt projekt. det är jag ganska säker på att det gör :))

IGEN !

Hittade 2 nya kläder på loppis igår, en stickad väst, en topp som man kan ha på sommaren och så en annan stickad tröjja, som var beige .. lägger nog upp bilder sen :) allt blev sammanlagt 10 euro så man kan nog säga att det var några fynd :D

Loppisfynd



EN KLÄNNING
hittade också en tröjja, men fick ingen bra bild på den men den är ungefär brunspräcklig med lite vitt i och har några söta knappar baktill. svårt att förklara utan bild..

Har nyss skrivit hälsaprov och det gick JÄTTE bra faktist är helt nöjd :) ska vänta på demi nu så ska vi och äta och efter det så har vi engelska provförberedelse och efter det så går vi iväg till ett annat loppis för att kolla om vi skulle hitta några fynd :D skriver senare om jag hittar något där. kommer nog ingen bild förrän imr eller någon gång isf, blir träning ikväll och provläsning. :)


Demi-Rose Norton


Noup!

Blev ingen fotografering idag blir imorgon istället :) har varit på gym istället med ellen och ikväll blir det bio, ska och kolla 127 hours :) blir säkert spännande :)

Jadu!

Bakar kladdkaka, igen för tillfället :) ska bli gott med lite sånt ikväll och vaniljglass till och mjölk :) perfekt blandning :) ihelg blir det väl troligtvis lite mera fotografering tror jag :) ska bli roligt och se vad det blir till :) blir antagligen demi och ellen ni inte har sett förut här på bloggen :) så får se om det blir till något :)