Trögt!

Går mycket trögt för tillfället har inte fått några bilder men har fått 2 videor som jag kanske ska lägga ihop sen, som ett litet smakprov på en 9:e åring som var där och tränade jäätte mkt :)

Hemma igen!

Nu är jag hemma och det var JÄÄÄÄÄÄÄÄTTE roligt där och intressant skulle inte ha velat hem ännu :) har tyvärr inte kunnat fota bilder själv hade med mej en liten digitalkamera men som tydligen visade sig vara sönder .. :O men ska försöka få tag på några bilder av mina kompisar om jag får långa några :P så berättar jag mera när bilderna är uppe :P

RYSSLAND 19.10-24.10

Hejdå! :)

Imoron ryssland :P

imoron bär det av mot ryssland då, ska väl bli roligt! har börjat packa lite men vi får inte ta med någrta extra saker :O SHIIT ! så men iallafall blir att sitta på tåget imorgon cirka 19-20 timmar :O häärliga tider! vet inte så mycket mer jag ska säga så jag lägger in några gamla bilder jag troligtvis inte visat :P (oredigerade för har inte photoshop)





Suddiga och tråkiga men man ser vad de föreställer, haha!


OjOj!

Vilket väder, snön bara yr omkring därute och jag skall gående till sjukhuset om ett par timmar hoppas det har lugnat ner sig då. Har inte skrivit så mycket på senaste tiden och det kan väl bero på att mitt photoshop har gått ut och fantasin har gömt sig. men vad som har hänt dom senaste dagarna är väll ganska lite men kan väll berätta iallafall

vet inte om jag har sakt att hela klacken låssnat på de nya skorna så ja lämnade tbx dem och fick en "lapp" med 50 euro så jag får välja ett par nya skor därifrån, men hittade inga. och så har vi pratat med nykarleby konstskola och jag tror att jag ska byta till kombi men då skulle jag kanske vara tvungen att gå i tupeliusgymnaset i nykarleby men kaanske jag får gå kombi här då jag varit här redan lite mer än 1 år :)

ryssland närmmar sig sakta men säkert, på tisda bär det av dit och det ska bli jätte skojj och se skillnaden på hur de lever och tränar och hur bra vi har det jämfört med dem. tar inte med kameran för det vill jag inte riskera så får se om någon kompis tar med så kanske jag får låna några bilder av dem sen efteråt.

imorgon ska jag faktist till kokkola och shoppa så får se om jag hittar något fint jag kanske kan visa upp här :)

hade planerat london resa med mia och henrika. (visste inte att föreldrarna skulle med också ..) så får se om jag väljer spanien istället :O men inget fel med flera personer men hmm ..

idag så är det sista dan före höstlov och det är skönt, kan väll säga att jag i princip har höstlov redan, ska bara ha gymnastik och religionsprov så slutar jag. men nu kurrar magen så ska börja söka mig mot matsalen, men först vänta på demi, ellen och fanny :)

Storfunderare ..

jaa-a dethär med gymnasium har jag funderat över ända sen jag började i princip, jag är ju inte den typen som läser så otroligt mycket. Har varken ork eller lust. så idag tog mamma och jag en stor funderare över hur det ska bli. Jag har alltid haft den tanken inom mig att bli student skulle vara något väldigt roligt, att få bära dendär mössan och känna sig stolt över att man klarat sig igenom hela gymnasiumet. Men dock tror jag inte att jag har den kapaciteten att klara det. Om jag skulle orka läsa och riktigt kämpa så skulle jag nog klara det men det är ju detdär med orken också.

så idag då vi pratade så nämnde mamma nykarleby konstskola. som hon tror skulle vara en bra plats för mig, tror nämligen det jag också. men tänker på hur det skulle vara att börja på 1:an ingen, eller kanske man får något till godo? Där så designar de och fotar och sånt precis som jag tycker om att syssla med. Tror det skulle vara ett passande ställe för mig. Men om jag byter så är det så mycket man "släpper" tag om, inte personer men andra saker som man tycker är roligt i gymansiet. Men just nu har jag nog en stor sak att fundera över. 

Gymnastik

2 bilder som smakprov, kommer nog upp flera senare :)



Ljusnar!

Mitt hår ljusnar :O efter varje tvätt, grr... men hoppas int för mycket :)) men idag så ska jag inte träna något utan far och fotografera istället så kommer nog upp några bilder senare :)) undrar om jag ska testa ta och fota med teleobjektivet.. :) tror jag testar men tar med det andra för säkerhetsskull :P

Nya skor

Nu har jag då köpt skorna jag pratade om, vet inte riktit om jag gjorde rätt val med att köpa dom men jag tkr nog att dom är helt fina lite ovanliga :)


Skor !

Idag ska jag och köpa nya skor! kommer nog säkert lägga in bilder på dem sen, hoppas det finns min storlek (Y)