Skräckfilmskväll

ikväll kommer ida hit så ska vi kolla skräckfilm, uuh :D kanske skriver mer ikväll :)

Blommor






Morr !

reflexskärmen som skulle komma redan förra veckan har inte kommit ännu .. så hoppas den börjar komma snart, håller på att bli otålig :) har heller fortfarande inga ideér på vad jag kan fota så lägger upp en gammal bild :)




Lång natt!

Det blev en lång natt, for och sova halv 6 på morgonen :) och det kan jag säga att var skönt :D Men kul var det så länge det varade :) imorgon hoppas jag få hem ett pakeet med en reflexskärm som jag väntat på i 100 år så får se om den dyker upp :) idag blir det väl lite film och så ska jag väl till krombi och hälsa på kusinerna igen eller en har varit hem för att arbeta, men meen :))

Kusinerna

Kusinerna från sverige har kommit så har inte hunnit skriva något på ett tag och så arbetar jag också så orkar knappt något efter arbetet, imorgon blir det nog stan och på lördag först utoch äta till o´learys elr vad det nu heter och sen ska väll mia och henrika och jag hitta på något roligt :)

Gör dina personliga Jeans


Köp ett par simpla jeans!

Köp nitar eller ta från nåt gammalt bälte eller liknanade



Dekorera bak och framfickor enligt eget tycke :)

Och efter en liten stund av arbete har du ett par nya jeans som ingen annan har :)

Nya Smycken och Annat



+ en ring :)

Powerpark bilder :)


johannas syster rebecca å hennes kompis jenna och johanna och jag :P





Kom dit 1 timme före de öppnade så fick roa oss med att fota och träffa "obama" ;D

Den här åkte jag och var tvungen att blunda hela annars skulle jag säkert skitit ner mej, så jävla hemsk!

Åkte mycket mer också i princis allt utom booster som jag fegade ur på, haha inte så konstigt :) (de som vet hur den ser ut så kanske förstår)  men köpte ett sånt här halsband :) I löve it!

Rösta på min sko :)

http://nelly.com/designyourshoe/Default.asp?obj=poYV07IFo8n2hSAvi2Q2cMK3q3tK4Eagsz3pt9sX5WObmMMJEa9e


Kronoby

Nu är jag i krombi och har kört lite bil och fick bara 1 enda kärringstop, inte illa! blir bara bättre och bättre :) imorgon kommer kusinerna från sverige hit så bli väl att komma hit i övermorgon och hälsa på dom :) idag är det sista helgdagen innan arbetet tyvärr börjar igen, ingen lust allt att stiga upp klockan  i 5 dagars tid, pust!

igår var jag vid powerpark och åkte så kommer väl upp bilder så fort jag hinner, kanske en liten film också :)^^ men nu ska jag spela ett fotbollsspel på datan :) haha!

Lite bilder från kvällen




Esse night fight

Nu ska jag äta och sen iväg till johannas så ska jag och se på då hon spela fotboll kul :) men nu måste jag går ha e bäst :) hej!


Powerpark imorgon :D

Imorgon bär det av till alahärmä klockan 9 ungefär så ska jag och johanna tillbringa dan där, hennes syrra och kompis följer också med, vi ska skojja lite med dom och köpa öronproppar till dem efter som vi kommer sjunga med så jävla högt vi kan till all musik vi ska spela i bilen, hahah ! vet inte om jag kommer våga åka booster eller om jag vågar tror jag fegar ur :D haha

Kom nyss hem från arbetet också, "tungt". eller njaa helt okej. (slipper sur kä**ingen för 3 dagar iaf :P) hehe!


Foto uppdrag

Fick ett foto uppdrag idag att fotografera johanna och martin, men det kommer ta en stund eftersom han är i militären nu och kommer inte hem på en stund ännu men under sommarens gång ska det fotas :)

Fäboda för 4 dan i sträck

Då bär det av mot Fäboda idag eller ikväll igen, har varit där nu varenda dag sen måndag? tror jag. Kommer bli skojj, vattnet är såklart ALLTID varmt där, iaf enligt mig :) kanske inte på vintern men nu ska jag sluta prata om onödiga saker och komma till något vettigt.

Jag skulle gärna vilja ha lite foto tips om ni skulle vilja dela med er av något :) för det är lite inspirationsbrist för tillfället :) så sneela hjälp ;)^^

Olika blommor






Kamera: Canon 1000D
Objektiv: Standard (18-55)
ISO: 100
1/15  f4.5


Dropdown meny

Här kommer jag skriva ett inlägg om hur du får en dropdown meny, kommer länka till olika sidor där du kan få tag på olika sårters menyer.

Transparent
"vanlig"
Horisontell

Där finns det olika dropdown menyer, om du väljer den "vanliga" så ska du läggakoden direkt efter "body" och inte där det beskrivs på sidan för då hamnar den under headern.

Där den horisontella dropdown menyn finns så finns det även mycket mera om bloggdesign och liknande

"NY BLOGG"



HAR GJORT OM BLOGGEN EN GÅNG TILL OCH DU ÄR FÖRSTA GÅNGEN JAG FAKTIST ÄR GANSKA NÖJD, SKA ÄNNUFIXA LITE MED DROPDOWN MENYN MEN SEN ÄR DET I PRINCIP KLART :)) VAD TYCKER DU?


Lite EGO pics :)










Sandra






KOMMENTERA GÄRNA VAD DU TKR OM BILDERNA!


Beställt!

Nu har jag äntligen fått beställningen att fungera, den flippade hela gårkvällen men äntligen har jag fått beställt en reflexskärm 5 i 1 (110cm) så nu är det bara att vänta :)

Har varit ut och gå med MaddePadde



Slöa Sola Söka :P

Idag har jag hunnit slöa och sola vid fäboda och så har jag bara kvar att söka kläder och alla saker jag behöver tills imr :) Pust


Fåglar

Lite suddiga men det skiter jag i, haha!






Sommar kusin





Sommar arbete!

Igår ringde de och frågade om jag ville ha sommararbete och klart jag ville, money money haha! så ska väll börja arbeta på måndag och framåt från klockan 7 till halv 2, så det är väll helt bra tid så har man ledigt på dan :)

idag så blir det nog att ta det lugnt, det är lagom varmt där ute, tyvärr ingen sol men det regnar inte så det är bra iallafall.

ZzZzz ..

Vaknade just eller kvart över 12 och dammsög huset och sen gjorde jag lite mat som jag sitter och smaskar på nu.
Johanna ringde just också och frågade om jag kommer med till powerpark nästa helg, KLART JAG KOMMER! har inte åkt bergodalbanor på 100 år, haha!

ikväll blir det bio ska och kolla på the last song, hoppas den är bra. i förrgår var jag på twilight och den var bra, humor i den gjorde den ännu bättre :) haha!

nu ska jag nog fortsätta äta och sätta på en film och gå ut och se den :)^^




1½ år sen tror jag, så sööt!




Slö dag

Idag är en sån dag som man bara skulle kunna sätta sig i soffan och se 100 filmer, har sett en redan så är på bra väg, haha. men det skulle också fresta att gå ut och spring några kilometer bara inte det skulle regna, men får se om det slutar regna så kanske det blir en liten springtur iallafall.

Båtfärd för en vecka sedan

Har glömt att lägga upp ett inlägg om båtresan till schilogrunni som vi kallar vår andra villa, så här kommer några bilder därifrån :)






Lite ändringar pågår

Håller på att göra om hela bloggen igen och hoppas på att bli nöjdare denna gång, ny header ska fixas och mycket mer. Kommer ta ett tag men :))


Minigolf

Vaknade 11 av att klockan ringde, så steg jag i dushen och ställde mig sen iväg till stan. Där så for först josse och jag till mäcken och äta mat, haha som alltid :) och efter det gick vi iväg eller körde iväg till minigolfen och spelade lite, Gick såå bra, haha ! så var det en gubbe som sa åt oss att man inte fick gå på banorna men hur ska man få tag i bollen sen då, tsss ... så drog vi till och steppade lite extra sålänge han inte såg men vi blev upptäckt eller jag blev upptäckt av hans kompis men de sa inget, Haha!! efter det for vi ett varv till gamla hamn och kännapå vattnet, ganska kallt men sen blev det varmare. Nu ska jag kolla en film och se vart kvällen leder :)


Varmt!

Varmt varmt varmt ! 32 i skuggan minst :) årets första dopp avklarat också! ganska sent, kom just hem och har ingen aning om vad jag ska ta mig till ikväll kanske blir en chillkväll men skulle gärna kolla en film :) eller gå ut.

Nytt

Har skapat en ny kategori -> nytt
här nedan så lägger jag även in bilder på kläderna jag har köpt i kokkola igår och idag och lite till :) min blogg är lite "sönder" just nu har jag sett så måste ta och fixa det, haha :) Dålig kvalité på bilderna men de får duga :)

Bilden gör så att färgen ändras på alla bilder så det är lite synd :/







Den är inte orange som den ser ut här :)





Fick detta av min bror från england :)



och en mus av pappa, ganska häftig



Köpte denna väska idag billigt från Lindex :)


Kokkola

Har just varit och shoppat litegrann i kokkola, blev ganska mycket men för ganska lite eftersom det var reakläder, kommer fota lite bilder sen av dem så blir det lättare för er att fatta hur de ser ut,Haha!

just nu sitter jag vid farmor och farfars i kronoby och väntar på att min bror ska komma hem från England efter 2 månaders arbete där, blir roligt att se om han är sig lik. så länge jag har väntat här så har jag stoppat i mig en ace age isglass, Gott!